A laminált padlók kifejlesztése jelentős előrelépés volt a melegpadló burkolatok területén: a fa padlókkal ellentétben rendkívül kopásállóak, antisztatikusak és extrém széles dekor választékkal készülnek. Alapanyaguk természetes és környezetbarát, hiszen 99%-ban fából készülnek.  Nem utolsósorban lerakásuk egyszerű, karbantartásuk költséghatékony.


Rooms Penthouse

A heiligengrabei gyártó különleges kollekciója a német funkcionalitást ötvözi a modern design jegyeivel. Technológiai szempontból kiemelkedő: AC5/33 intenzív kopásállósággal rendelkezik, míg a 12 mm vastagság a robosztusságot biztosítja. A négy oldali V-fuga és az NR felület erőteljes, de mégis természetes megjelenést mutat.

 

Tovább a gyártó oldalára .....

 

[Helyi] rooms_penthouse_t.jpg

 

Rooms Loft: Műszaki tulajdonságait tekintve alkalmas üzletek és irodák burkolására: AC5/33 intenzív kopásállóság, antisztatikusság, görgősszékállóság jellemzi.A kollekcióban találunk mind a minimál, mind a rusztikus enteriőrhöz alkalmazható felületeket.

 

Tovább a gyártó oldalára .....

 

[Helyi] rooms_loft_t.jpg

 

Rooms Suite: A matt természetes felületet az erezettel szinkronban lévő marások törik meg és fény hatására kiemelik azt. A négy oldali V-fuga a hagyományos német fapadlók hangulatát idézi. Az ár-érték-design arányt tekintve kiemelkedő minőségű termék. Néhány dekor pedig választható 157 vagy 193 mm szélességben is.

 

Tovább a gyártó oldalára ..... 

[Helyi] rooms_suite_t.jpg

 

Kronotex Promotion Catwalk: 8 mm vastag laminált padló 32 erős kopásállósággal. Széles dekor választéka miatt optimális választás árérzékeny területek burkolására, mint óvodák, bölcsődék és adminisztratív irodák. Görgősszékálló, antisztatikus és antibakteriális.

 

Tovább a gyártó oldalára .....

[Helyi] catwalk_4176_t.jpg